Mökinvuokraajan info


Vuokrausajat

Kesällä minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä perjantai/maanantai. Myös lyhyempiä varausjaksoja kannattaa kysyä. Lomakohde on yleensä käytössänne tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. 

Poikkeukselliset hinnat ja varausajat käytössä jouluna, uutenavuotena ja juhannuksena.

Emme vastaa internet-sivujen mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden internet-sivujen päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.

Avainten luovutus

Lomamökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamana arvioituna saapumisajankohtana mökillä tai erikseen sovitussa paikassa. 

Avaimen saa käyttöön tulopäivänä klo 16:00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä, ellei poikkeavaa aikaa ole erikseen mainittu/sovittu.

Oleskelu lomakohteessa ja henkilömäärä

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00.   Lomakohteiden vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, polttopuut (grillihiilet ja nestekaasu eivät sisälly hintaan). Lomamökkien ja loma-asuntojen vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet, mutta ne voi vuokrata hintaan 15 euroa/hlö. Vuokraushintaan eivät sisälly wc- ja talouspaperit.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Asiakkaan tulee huolehtia seuraavista asioista: roskien, pullojen ja omien ruokatarvikkeiden vienti pois tai jätepisteeseen, lattioiden imurointi ja pyyhintä, astioiden tiskaus ja paikoilleen laitto, pöytien ja tasojen pyyhintä ja wc tilojen pesu, tavaroiden paikoilleen vienti, vuoteiden petaus, piha-alueen ja grillipaikkojen siistiminen. 

Loppusiivouksen voi myös ostaa mökeille etukäteen tai paikan päällä hintaan
Matkailutalo 150 €
Rantasauna ja Toivankari 80 €
Pehtoorintupa 50 €

Tilattuun loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden ja tavaroiden sekä huonekalujen paikalleen laitto eikä roskien vienti. Asiakkaan on lisäksi vietävä tyhjät pullot, tölkit sekä ruokatarvikkeet pois. Mökin tulee olla loman jäljiltä asianmukaisessa kunnossa.

Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta eikä sitä ole etukäteen tilattu, on Kauppilan Matkailutilalla oikeus periä vähintään 60–200 € suuruinen siivousmaksu.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja ainoastaan Rantasaunalla.

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuoteita. Mahdollisista yövieraista tai juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, on sovittava erikseen kohteen omistajan/huoltajan kanssa. Teltan, asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden (kuten kylpypalju) käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Lomakohteiden pihamaalla hiljaisuus 23—7.

Sähköautojen lataaminen kielletty ilman lupaa. Hinta sähkönkulutuksen mukaan.